Peste 80% dintre clienții noștri revin și ne recomandă
Răspundem la o cerere in 8 h și lansăm proiectele in max 72 h
RO | EN
Peste 80% dintre clienții noștri revin și ne recomandă
Răspundem la o cerere in 8 h și lansăm proiectele in max 72 h

Ce anume cauți?

Reveal Market Resources

Hub de date cu 140 de studii oferite gratuit publicității

Marius Luican

Reveal Market Resources funcționează ca un centru generos de resurse date publicității, care oferă o gamă largă de analize de piață din peste 14 arii de interes.

Studiile pe care le puteți accesa gratuit în această secțiune includ rapoarte, infografice sau statistici în domenii precum comerț, sănătate, industria auto, lifestyle, educație, HR&cariere, construcții, media, domeniul financiar-bancar, animale de companie și multe altele.

Mare parte din studiile publicate sunt realizate în colaborare cu partenerii noștri cărora le mulțumim pentru susținerea acestui demers, de a veni în ajutorul pieței din România, oferind o mai bună înțelegere a comportamentului consumatorilor și a modului în care diferiți factori de natură socială, economică, culturală sau personală influențează percepțiile și deciziile acestora în viața de zi cu zi.

Acest hub de date este în continuă expansiune, fiind actualizat săptămânal cu studii noi pentru a furniza informații actuale și perspective relevante.

Marius Luican Marius Luican, CEO al Reveal Marketing Research
Reveal market resources
Banking
Investigăm dinamismul domeniului bancar și rolul său în evoluția economiei actuale. În această secțiune regăsiți informații despre cele mai recente tendințe, provocări și inovații din sectorul bancar.
Reveal market resources
Sustenabilitate
Sustenabilitatea reprezintă efectul unor îngrijorări reale, favorizând apariția anumitor comportamente tipice de consum - explorăm diferitele fațete ale sustenabilității, precum și modul în care românii se raportează la acestea.
Reveal market resources
Lifestyle
O imagine actualizată asupra obiceiurilor zilnice și de consum, care influențează calitatea vieții românilor, și modul în care acestea sunt influențate de cele mai noi evenimente din societate.
Reveal market resources
Comunicații
Descoperiți peisajul în continuă evoluție al comunicațiilor, de la telefonie, televiziune sau radio până la comunicațiile digitale, precum și impactul acestora asupra vieții personale și profesionale.
Reveal market resources
Financiar
Urmărim să obținem o întelegere profundă a componentelor cheie ale sectorului financiar și să explorăm strategiile și instrumentele pe care românii le au în vedere pentru a-și gestiona finanțele.
Reveal market resources
Construcții
O imagine de ansamblu asupra stării actuale și a provocărilor din industria construcțiilor. Facilităm accesul la informații diverse privind percepțiile și comportamentele românilor și ale specialiștilor.
Reveal market resources
Retail - FMCG
Revelăm comportamentele consumatorilor și modul în care modelează acestea sectorul de retail. Obțineți informații relevante despre modalități de prospera pe o piață din ce în ce mai competitivă.
Reveal market resources
HR
Explorăm rolul fundamental pe care resursele umane îl joacă în modelarea succesului organizațional, în contextul în care piața muncii este într-o continuă schimbare în materie de oportunități, provocări, dar și de modalități de recrutare.
Reveal market resources
Educație
Educația este piatra de temelie ce modelează prezentul și viitorul societății. În această secțiune măsurăm atât tendințele emergente din acest domeniu, cât și percepțiile populației privind diferite aspecte cu rol determinant.
Reveal market resources
Imobiliare
Prospectăm percepția asupra pieței imobiliare, precum și dinamica acesteia - informații valoroase despre noile tendințe și preferințe ale românilor privind amenajarea și renovarea propriilor locuințe.
Reveal market resources
Media
Analizăm percepțiile și atitudinile românilor despre diferitele canale mass-media, principalele surse de informare utilizate, motivațiile ce stau în spatele acestor alegeri, precum și tipurile de conținut preferate de aceștia.
Reveal market resources
Sănătate
Evaluăm diferitele atitudini, percepții și comportamente ale românilor față de îngrijirea sănătății, prevenție, utilizarea medicinei tradiționale/ alternative, percepția asupra sistemului de sănătate, etc.
Reveal market resources
Social
O perspectivă amănunțită asupra contextului social al României și al diferiților factori ce îi influențează traiectoria. În această secțiune puteți afla mai multe despre spiritul civic și percepțiile românilor.
Reveal market resources
Transport
Explorăm cele mai recente si inovative tendințe, care modelează prezentul și viitorul transportului și mobilității.
Reveal market resources
Pets
Explorăm studii cantitative și sondaje legate de prietenii noștri necuvântători, de la comportamentul animalelor până la preferințele proprietarilor.

Etichete

Selectează eticheta/etichetele dorite și apasă pe butonul Vezi studii