RO | EN

Ce anume cauți?

“Having great clients
is the key to investment success.”

SETH KLARMAN

Clienţii Reveal Marketing Research se împart in două categorii: multumiţi şi foarte multumiţi. Tocmai de aceea, 90% din business-ul Reveal Marketing Research este recurent și acest fapt este rezultatul satisfacției clienților și al valorii serviciilor noastre.

CÂTEVA DINTRE RELAŢIILE DE CARE SUNTEM MÂNDRI:

Lucrăm de 6 ani cu CEZ Group, contribuind la consolidarea brandului pe piaţă şi
creşterea loialităţii clienţilor lor.
De 5 ani, suntem agenţia companiei VISA şi alături de Publicis Group testăm şi evaluam campanii de
comunicare şi întelegem comportamente de utilizare a cardurilor si a diferitelor servicii bancare.
De 8 ani suntem alaturi de Zarea, oferind solutii customizate de research pe toate categoriile de
produs din portofoliul acestuia.
Lucrăm cu OLX de 7 ani evaluând performanța lor pe piață și identificând oportunități
de extindere a site-ului
Lucrăm de 8 ani cu Philips, timp în care am investigat diferite categorii de produs. Cele mai des metodologii folosite sunt cele etnografice de tip in home visits, chestionare faţă-în-faţă cu specialişti în diferite domenii dar şi chestionare online sau telefonice.

CLIENȚII NOSTRI ÎN CATEGORII DE INDUSTRII:

Advertising
Alcoholic
Banking
Home - Deco, Constructions & Real Estate
Energy
FMCG
NGO
Online
Pharma
Retail
Telecom

ultimele
noutati

Studiu Reveal Marketing Research: Românii preferă vacanțele în România,...

București, 8 decembrie 2022: Cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research, la solicitarea Nordis Group, arată că românii optează pentru vacanțe la mare (34%) și la munte (31%) în România, subclasând opțiunea de a petrece vacanțele în străinătate (29%). Destinații de vacanță preferate privind călătoriile Potrivit studiului, românii aleg cu prioritate România când Studiu Reveal Marketing Research: Românii preferă vacanțele în România, în detrimentul celor din străinătate

citește mai mult

Studiu Reveal Marketing Research: Despre însemnătatea Zilei Naționale...

Pe 1 Decembrie 2022 sărbătorim 104 ani de la Marea Adunare de la Alba Iulia în care s-a votat unirea Transilvaniei cu România, iar, din 1990, aceasta este și Ziua Națională a României. În acest context, Reveal Marketing Research a desfășurat un studiu pentru a afla care sunt planurile românilor în această perioadă, dar și Studiu Reveal Marketing Research: Despre însemnătatea Zilei Naționale pentru români

citește mai mult

Studiu Reveal Marketing Research în parteneriat DENT ESTET: “Românii,...

88% dintre respondenți se declară preocupați de sănătatea lor dentară 8 din 10 participanți la studiu declară că au vizitat medicul stomatolog cel puțin o dată, în ultimul an Crește interesul pentru serviciile de estetică dentară. Aproape 50% dintre români apelează la astfel de servicii având ca motivație îmbunătățirea încrederii în sine și echilibrul emoțional Studiu Reveal Marketing Research în parteneriat DENT ESTET: “Românii, din ce în ce mai preocupați de sănătatea lor dentară. 33% dintre cei cu venituri peste medie merg mai des la dentist decât în perioada pandemiei”

citește mai mult